Šunková klobása 10 kg klobás:2 kg hovězího ořezu (krku)4,5 kg vepřového boku nebo ořez (řetízky)2,5 kg vepřové kýtyrychlosůl (sůl),4 lž moučkového cukru,3 lž mletý pepř,4 lž drcený kmín,2 kl...
Historie Farmy Hladký začala v roce 1994, kdy ji založil můj otec Pavel Hladký. Tento neúnavný nadšenec a truhlář se rozhodl upustit od svého původního řemesla a vydat...
Naše chovaná plemena Přeštík Tradiční venkov Přeštické černostrakaté prase je výjimečné české plemeno s bílo-černým zbarvením. Jeho maso je známé pro bohatou chuť a šťavnatost. Díky kvalitnímu tuku je...
Ušlechtilé maso Naše vepřové maso z rodinné farmy v Brankovicích je zárukou kvality a tradičního přístupu k chovu prasat. Naše prasata jsou chována na hluboké podestýlce v prostorných boxech,...